BG Flag EN Flag


КАБ спечели награда в конкурса на WhATA

26 /02 /2017

Награда на журито

След смяната на ръководството в Камарата на архитектите има усещане за прозрачност и промяна, която се прави по съвременен начин. Използват се модерни канали за комуникация: streaming на заседанията, разяснителни клипове, собствен YouTube канал, жива Фейсбук страница. КАБ има ясно мнение и взема навременно отношение по актуални казуси като реконструкцията на хотел “Кемпински” (извинете, “Маринела”), Младост, инициира промени в ЗУТ и т.н.

Защо печели? Защото, макар на пръв поглед нишово явление, има капацитета да повлияе на много хора. Лесен и удобен архитектурен процес е равно на спокойни и доволни архитектурни потребители.

Всички награди можете да разгледате на сайта на WhATA

ОЩЕ ОТ

АктуалноЗаповядайте на представянето на софтуерни решения в сферата на архитектурата, конструкциите, планиране и управление на строителството базирани на BIM (СИМ). Ще представим продуктите на Autodesk, Graitec, TeamSystem. Научете за ползите във вашата работа с приложението на Autodesk Revit, Advance Design и STR Vision CPM и някой от новите облачни услуги на Autodesk
Всичко от актуално

Новини
Събития
Законодателство
Конкурси
Зелен свят
Международна дейност
Писма и съобщения


Медийни партньори