BG Flag EN Flag


Международното студио "Заха Хадид Архитекти" ще бъде представено с гост лектор в архитектурната и инженерна конференция SHARE София 2017 г.

10 /05 /2017

 

6th of June 2017- Sofia Hotel Balkan
Register to the
SHARE Sofia Forum

 

 

Международното студио "Заха Хадид Архитекти" ще бъде представено с гост лектор в архитектурната и инженерна конференция SHARE София 2017 г. Тя ще се проведе на 6 юни в "София Хотел Балкан". 
Присъствието е безплатно за всеки член на КАБ, придобил пълна проектантска правоспособност и има възможност да регистрира със себе си още двама проектанти, притежаващи ограничена проектантска правоспособност.
Представител на "Заха Хадид Архитекти" ще бъде Маурицио Меоси, старши сътрудник в световноизвестното студио. Той ще представи архитектурните концепции на жилищния комплекс Citylife Milano.
През 2003 г. Маурицио Меоси временно напуска „Заха Хадид Архитекти", за да се присъедини към инженерният екип, работещ върху проекта на музея Maxxi в Рим. През 2010 г. музеят печели приза „Стърлинг" в конкурса на РИБА. През 2006 г. Меоси се завръща в офиса на "Заха Хадид Архитекти", където работи като проектант на емблематичните жилища Citylife Milano.

 

YOUR CONTACT   LINKS to SHARE Sofia 2017
Denisa Broatec
Sales Director 

+4 0751 111 601 
denisa.broatec@abplus.ro
 
SHARE Sofia Speakers
About the event
All the presentations from SHARE Sofia Forum will be simultaneous audio translated from English into Bulgarian.
 
Related events

 

FOLLOW US

PARTNERS
OFFICIAL PARTNER
MAIN PARTNERS
Sponsors
 

ОЩЕ ОТ


Новини
Събития
Законодателство
Конкурси
Зелен свят
Международна дейност
Писма и съобщения


Медийни партньори